FASHIONCHICK CIRQUE LA SOIRÉE

10173629_843588095686287_5372908041424746974_n
NE – Allereerst, een big thank you too Fashionchick. Wauw wat een fantastische aankleding en sfeer hing er in het prachtige House of Amsterdam. Mooi verkleedde dames en heren ontvingen ons in de versierde hal met een rode loper. Vervolgens werden we ontvangen met een heerlijk drankje van Disaronno


Er was veel te doen. Je kon de collecties bekijken van onder andere Christine le Duc en Forever 21, er waren huidcoaches van Hannah die mijn huid hebben geanalyseerd, ik heb een heerlijke suikerspin gegeten en ben met mijn vriendinnen op de foto gegaan. Na afloop kregen we een goodiebag mee met allemaal leuke spullen die je hieronder op de foto kunt zien. Kortom, we hebben een super avond gehad, nogmaals dankjewel Fashionchick! 

Wil je meer weten over de avond? Het verslag staat hier

 

  

 

 

 

EN – First of all, a big thank you too Fashionchick. Wow I loved the fantastic decor and atmosphere  of the beautiful location, House of Amsterdam. Beautiful dressed ladies and gentlemen received us in the hall that was decorated with a red carpet. Then, we were welcomed with a Disaronno Sour cocktail.

There was a lot to do this evening. You could view the new collections from Christine le Duc and Forever 21, there were skin coaches from the brand Hannah who have analyzed my skin, I ate a delicious cotton candy and made some pictures with my girls. Afterwards we’ve got a goodiebag with all sorts of fun stuff you can see in the picture above. In short, we had a super evening, once again thank you Fashion Chick!

Want to know more about the evening? You can view the report here

Schermafbeelding-2B2015-09-19-2Bom-2B10.08.51
Photography by: Melody Lieftink, Instamatiq and Dennis Branko


Share This Story

Events

You May Also Like