I GOT WANG-ED

Blog_47
NE – Zoals je misschien wel op mijn Instagram gezien hebt, heb ik vorige week ook mijn Alexander Wang x H&M bestelling binnen gekregen. Ik had de zwarte scuba top besteld en de zonnebril. Ik was echt door het dolle heen toen ik deze nog kon bestellen. Maar helaas viel de bestelling tegen.

 

Ik was er eigenlijk al bang voor dat de scuba top veelste groot zou zijn, en dit was meer dan waar. Het leek alsof ik zo’n opblaasbaar superhelden-pak aanhad, niet sexy! Deze heb ik gauw maar weer terug gedaan in de doos. En vervolgens zag ik het mooie doosje waar zonnebril in zat. Deze was gelukkig perfect en ik ben er heel blij mee. Ook het hoesje waar hij in zit vind ik echt superleuk!

 

 

 

 

 

 

EN – As you might have seen on my Instagram, last week I get my order from Alexander Wang x H&M. I ordered the black top scuba and the sunglasses. And I was really excited when I could still order something from the designer. But unfortunately the order was a little disappointing.

 

I was afraid that the scuba top would be way too big and so it was. It seemed like I was wearing some inflatable superhero suit, not sexy! I put it as soon as possible back in the box. And then I saw the beautiful box with the sunnies sunglasses. Their perfect and I’m very happy with them. The case for the sunnies is also really cool!
Schermafbeelding-2B2015-09-19-2Bom-2B10.08.51

Share This Story

Fashion

You May Also Like

 • Super leuk! Ik heb ook eindelijk mij pakketje ontvangen. Wilde vandaag mijn items shooten maar door de regen kon het helaas niet.

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

 • Wat fijn dat je de zonnebril mooi vindt! Jammer dat de top zo tegen viel. Ik zag de top bij de opening van Primark en hij stond haar geweldig. Mij zou hij denk ik niet echt staan.

 • Erg leuk!!!

  Love, Jony
  <a href="http://www.shout-outtoyou.com”>Shout-out to you</a>

 • Love those sunglasses babe.. I know what you mean about the cut of the tops… Too big! xxx

  http://www.meetmeinparee.com

 • Ik zag de items! Ze staan je super Wendy X

 • Ja ik vind de top echt super, alleen ik voelde me echt te opgeblazen met een maat M.
  Helaas 🙁 Dus nog steeds op zoek naar de perfecte scuba sweater. X

 • Dankjewel Jony!
  Liefs Anouk

 • Thank you Nikita! Yes size M was too big for me 🙁 So I'm still searching for the perfect scuba sweater X Anouk