A DAY AT MAASTRICHT

Schermafbeelding 2015-12-09 om 20.44.14
NE – Gisteren ben ik met Koen naar Maastricht geweest. Helaas heb ik zelf niets gekocht maar mocht ik Koen z’n stylist zijn en van deze prachtige stad genieten. Wanneer ik in Maastricht ben, heb ik totaal niet het gevoel dat ik nog in Nederland ben door de prachtige straatjes en gebouwen. Ik vond mijn outfit iets te simpel dus voegde een geruite blouse toe om het een extra touch te geven. Wat vinden jullie ervan?

 

 

 

 

 

 

 
EN – Yesterday I went to Maastricht with Koen. Unfortunately, I didn’t bought anything but I was Koen’s stylist and enjoyed this wonderful city. When I’m in Maastricht, I don’t feel like I’m still in the Netherlands because of the beautiful streets and buildings. I found my outfit too simple so I added a plaid blouse to give it an extra touch. What do you think?

 

I’m wearing:
T-shirt: Zara / Leather Jacket: Zara
Sunnies: Zara / Blouse: H&M
Schermafbeelding-2B2015-09-19-2Bom-2B10.08.51

Share This Story

Outfits

You May Also Like