ZALANDO BLOGGER AWARDS

Nogmaals welkom op de nieuwe website van Sushi Saved Me. Wat vinden jullie ervan? Ik ben zelf zo trots als een pauw op mijn nieuwe kindje (zo mag ik het wel noemen toch?). Zoals jullie misschien al in mijn vorige post hebben opgevangen mag ik morgen naar de Zalando Blogger Awards. Ik ben namelijk genomineerd voor de Zalando People’s Choice Award 2015. Ik ben nog steeds helemaal flabbergasted. Eigenlijk vanaf het moment dat ik het op mijn mail las dat ik bij de top 10 zit! Hoe dan? Dankzij jullie! Mijn lezers, familie, vrienden en vriendinnen en iedereen die mij een stem heeft gegeven. 

Maar dus, morgen is het zover! Ik zit al een week in gezonde spanning. Mijn outfit ligt al klaar sinds een paar weken en ik besloot om deze te fotograferen in het mooie Antwerpen waar ik vorig weekend met mijn moeder was voor haar verjaardag (daar later meer over). Een Balmain x H&M jurk zit er helaas niet in, maar toch ben ik dik tevreden met mijn outfit. Dit is precies mijn stijl en dat is dan ook de dresscode van morgenavond, namelijk #shareyourstyle.

Ik ga nog de nodige voorbereidingen treffen voor het moment dat ik me bevind tussen de crème de la crème van de bloggerscene. Denk aan Anna Nooshin, Billie Rose, Queen of Jetlegs and so on(!) Ik beloof jullie dat ik veel foto’s zal maken en uitgebreid verslag ga doen van deze avond. Cheers!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I’m wearing:

Dress: Zara / Boots: Zara

Leather Jacket: Zara / Hat: Maison Scotch

Bag: H&M / Ring: Petra Reijrink

 

Wat vinden jullie van de outfit?

PS: Hou de blog in de gaten voor mijn eerste gave winactie! 

Schermafbeelding-2B2015-09-19-2Bom-2B10.08.51

Share This Story

Outfits

You May Also Like

 • Diolifestyle

  Prachtige foto’s! Ik vind je jurkje mooi!

 • Mooi, ik hou van all black outfits! En zo leuk dat je in de top 10 zit. Heel veel succes: ik ben benieuwd!

 • Gefeliciteerd met je nominatie! Ik ga morgen ook, ben erg benieuwd naar het hele gebeuren. Love the outfit 🙂 x Chantal http://www.commedescoco.nl

 • Dankjewel voor je reactie Chantal! Ahh leuk dat je er morgen ook bent, ik ben zo benieuwd naar de avond. Misschien zie ik je daar wel 🙂 Liefs Anouk

 • Ahh dankjewel! Ik zal volgende week uitgebreid verslag doen hier. Liefs Anouk

 • Dankjewel! Liefs Anouk

 • Ja zou leuk zijn. Heel veel succes morgen 🙂 x Chantal

 • Idwerd van der Meer

  Super leuke outfit en wat gaaf dat je bij de laatste 10 zit! Ik ben er vanavond ook bij, ben erg benieuwd! Liefs

 • Dankjewel Idwerd. Het was een geslaagde avond! Wat vond jij ervan?
  Liefs Anouk

 • Amy Lommen

  Jij bent echt mijn inspiratie voor mode! Hele fijne leuke stijl!
  X Amy

 • Anouk

  Zo leuk en lief om te horen! Dankjewel Amy. Liefs Anouk