BLOG-OUT

Schermafbeelding 2016-05-10 om 23.09.09

Zoals mijn blog naam al zegt saved sushi mij wel vaker. Nu heeft sushi mij weer gered. Alleen deze keer ben ik zelf de sushi. Gered klinkt misschien lichtelijk overdreven maar ik zag het nogal somber in de afgelopen tijd..
 
Laten we het maar even een kleine blog-out noemen. Het had iets te maken met werkdruk, spanning en futloosheid. Gisteren vroeg iemand nog aan mij of ik mijn brood kan verdienen met het bloggen, helaas ten eerste lust ik geen brood en ten tweede was ik té gefocust op het profileren van mezelf op mijn website in een té korte tijd. En daar ga je dan. Zo zie je maar weer dat dat ave-rechts werkt. Ik moest en zou drie blogs per week schrijven. Op een gegeven moment werd dat er eentje en tot een maand geleden kon het me, heel cru gezegd, eigenlijk geen bal meer schelen wat er opstond.
 
Misschien was ik wel te hard mijn best aan het doen om mezelf te zijn. Kan dat? Ja! Dat kan absoluut blijkt wel weer. En omdat ik zo perfectionistisch (verslik je niet) als de pest ben stel ik mezelf weer teleur. En zo gaat dat ie-de-re keer weer.
 

‘Misschien was ik wel te hard mijn best aan het doen om mezelf te zijn.’

 
Inmiddels heb ik het goedgemaakt met mezelf want Sushi Saved Me is mijn allergrootste passie. Mijn platform om te laten zien wat ik leuk vind, wat ik draag en van houd. En ik wil weer doorzetten en het op gaan pakken vol energie, can you feel it?! En nu écht want ik weet dat ik het kan! Ik heb een paar te gekke e-mails mogen ontvangen waardoor ik er weer voor wil gaan. Ik begin gewoon in het Nederlands (the translator is on your right side) en tik mijn vingers eraf, heer-lijk!
 
Dit wilde ik eventjes met jullie delen mensen. Hele fijne dinsdagavond!
 
Schermafbeelding-2B2015-09-19-2Bom-2B10.08.51

Share This Story

Personal

You May Also Like