VLOG #2 HARMONY OF HARDCORE

Schermafbeelding 2016-05-16 om 12.06.25

Zoals jullie misschien wel gezien óf gelezen hebben, ben ik door naar de tweede ronde met #xitezoektvlogger. Ik mocht mijn ”Ticket of Fame” ophalen bij de H&M in Eindhoven en daar stond de volgende opdracht op.
 
Kort maar krachtig: de squadleaders (Monica Geuze, D is for Dazzle, Gekke Markie en Jesper) hebben vijf elementen verzonnen die je kunt verwerken in je blog. Bijvoorbeeld: Maak op een originele manier een zomercocktail, regel een feestje if das net zoveel mogelijk op je favoriete festivaltrack. Ik wilde niet te veel toespitsen op de opdrachten dus daarom had ik sommige elementen er half in verwerkt. En ik ben super blij met het resultaat! Thanks to de liefste vrienden en vriendinnen, de cocktailbar en natuurlijk Harmony of Hardcore. Hoe ik deze dag heb ervaren zie je hieronder, enjoy!
 

 
Schermafbeelding-2B2015-09-19-2Bom-2B10.08.51

Share This Story

Vlogs

You May Also Like