HALLO WINTER?

Schermafbeelding 2016-06-01 om 21.19.44

Hallo Winter? – De regen komt met bakken uit de lucht gevallen en de paraplu’s vliegen de toonbank over, de zomer is weer begonnen! Natuurlijk gaan we daar niet om zitten malen en heb ik een leuk artikel (althans dat vind ik zelf) zitten tikken.
 
Deze keer heb ik het namelijk over de zomerse outfit die ik winterproof ga veranderen. Oké winter is misschien een tikje overdreven maar ik heb ‘m in ieder geval fashionproof gemaakt. Je hebt dat leuke jurkje voor aankomend weekend ten slotte niet voor niets gekocht!
 
1.  De regenjas.
De meest gangbare en makkelijke optie is denk ik toch wel de regenjas. Heb jij even geluk dat deze aankomend seizoen helemaal in is. Bij een regenjas denk ik aan de online shop Rainfest. Ik meen het, als je deze regenjassen ziet wil je spontaan dat het gaat regenen. Ze zijn 100% waterproof en ik kan je garanderen dat je er zeker mee opvalt. Vooral deze Leopard Parka is een échte must have.
 

IMG_9325-V3

Leopard Print Regenparka


 
2. Shirt-onder-jurk-ding
Helaas kan ik niet zorgen dat deze outfit de regen stopt, maar deze oplossing zorgt er wel voor dat je het niet zo koud krijgt met je blote jurkje. I’m talking about het dragen van een shirt met of zonder mouwen onder een jurkje. Hoe noem je die trend eigenlijk? Ik vind het er echt zó cool uit zien. Ik moet je eerlijk bekennen – schaam me dood terwijl ik dit vertel – dat ik het laatst zelf geprobeerd heb. Had helaas niet het beste t-shirt ervoor. Ik voelde me echt een amateur, haha.

”Ik moet je eerlijk bekennen – schaam me dood terwijl ik dit vertel – dat ik het laatst zelf geprobeerd heb”

Styliste Rachel James


 
3. Legging 
En nee om maar meteen met de deur in huis te vallen, ik bedoel niet zo’n foute legging waar je jezelf letterlijk bloot geeft. In plaats van hallo winter, hallo string! Ik heb het over de legging met een kekke kleur of print. Je kunt juist ook kiezen voor een simpele zwarte waar je dan een lang t-shirt jurkje of sweater jurk over kunt dragen. Bij Asos heb je bijvoorbeeld heel veel verschillende. Zoals onderstaande:
Varley Sofia Tight

Varley Sofia Tight


Met sportief streepje

Met sportief streepje


 
Oké en nu maar hopen dat deze tips alleen nog deze week nodig zijn. Misschien dat we volgende week weer in onze jurkjes en rokjes rond kunnen huppelen. Je weet het immers nooit in Nederland hè!
 
Schermafbeelding-2B2015-09-19-2Bom-2B10.08.51

Share This Story

Fashion

You May Also Like