ZALANDO X LOVE STORIES

P6248561kopie

Zalando x LOVE Stories – Eindelijk mag ik het met jullie delen! Jullie weten vast nog wel dat ik mee heb gedaan aan de Zalando Blogger Awards in 2015, waar het allemaal is begonnen. Een tijdje geleden werd ik benaderd door Zalando voor een samenwerking, en wat voor een! 
 
Dat ik gek ben van het lingeriemerk LOVE Stories kan je vast niet ontgaan zijn. Ik heb zelf een aantal bh’s in mijn kast liggen van dit toffe merk. Het merk is sexy maar tegelijkertijd ook cool. Vooral het mixen en matchen van de items vind ik leuk. Daarom mocht ik in samenwerking met Zalando een interview doen over LOVE Stories.
 
Hey Anouk! Wij zijn ontzettend benieuwd naar de lovestory tussen jou en het Nederlandse lingeriemerk LOVEstories.
Vertel eens! 

“Ik geloof dat ik LOVEstories ongeveer één jaar geleden leerde kennen. Mijn oog viel meteen op een transparant topje van kant met een blauwe band en ik was meteen verkocht. Als een vrouw in één oogopslag het juiste lingeriesetje vindt is dat toch precies hetzelfde als liefde op het eerste gezicht?! Sindsdien draag ik bijna alleen nog maar setjes met een printje of kant. Ik voel me door mooie lingerie zoveel beter!”
 
Om het hele interview te lezen kun je hier klikken. Deze foto’s op een website van zo’n groot internationaal bedrijf zien is natuurlijk een enorme eer en ik ben heel erg dankbaar en trots voor deze toffe kans. Ik ben zo benieuwd wat jullie ervan vinden dus laat het me weten!
 
P6248536kopie
 
P6248537kopie
 
P6248552kopie
 
P6248555kopie
 
P6248561kopie
 
Schermafbeelding-2B2015-09-19-2Bom-2B10.08.51

Share This Story

Fashion, Outfits

You May Also Like